Test,... Sa jeni romantikė?

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Shko poshtė

Test,... Sa jeni romantikė?

Mesazh  LiLxLaDy prej Sun Apr 06, 2008 12:36 am

(marė nga njė bron)

Pėrgjigjuni me sinqeritet mundėsisė qė mė sė shumti ju pėrshtatet sitatės sė juaj dhe lexoni prognozėn, pasi t'i mbledhni pikėt nė tabelė.
Ju dėshirojmė argėtim tė kėndshėm.


1. Partneri Ju ftonė nė darkė. Mė shumė do tė ju pėlqente atmosfera:
a) - shtėpiake nė banesė tė partnerit
b) - restoranti me specialitete tė mrekullueshme
c) - Darka me qirinjė e muzikė tė lehtė e tė qetė



2. Mikut tuaj i bleni dhuratė pėr ditėlindje. Do tė zgjedhni:
a) - dhuratėn qė do ta pėrkujtoj pėrjetė nė ju.
b) - atė qė dini se i nevoitet.
c) - dhuratėn qė besoni se do t'i pėlqej.



3. Pėr tė parėn herė delni nė takim me personin qė ju tėrhjek. Do tė zgjedhni:
a) - kinemanė pėr ta shiquar ndonjė film dashurie apo ndoshta ndonjė dramė.
b) - shėtinė pranė lumit nėpėr natė me hėnė.
c) - shkuarje nė restaurant ose nė disko.



4. Miku ua tregon nė besim se frikohet se do ta braktis partneri. Ju veproni:
a) - i thuani se nėse kėshtu ndodhė, nuk e vleni njė partner tė tillė.
b) - i tregoni mėnyrat se si mund ta mbaj partnerin dhe e kėshilloni qė haptas tė bisedoj me tė.



5. Pėr pritje tė viti tė ri, mė me dėshirė do tė zgjedhnit:
a) - ambientin malor pėrplotė borė pran dritės sė kaminit dhe shoqėrisė sė hareshme.
b) - atmosferėn shtėpiake me disa miq tė zgjedhur.
c) - restorantin luksoz me muzikė tė kėndshme.




6. Nė mendimin se si do tė ishte qė me partnerin e zgjedhur nga ju tė kaloni njė kohė nė njė ishull tė shkretė (vetėm ju tė dy), Ju bie ndėr mend:
a) - krahas natyrės sė bukur, nuk do tė ishte dhe aq keq ndoshta.
b) - do tė ishte ndoshta interesante e romantike.
c) - ndoshta do tė ishte jokomforte dhe madje e rrezikshme njė gjė e tillė.



7. Mė sė shumti adhuroni tė shikoni.
a) - filmat aksion apo luftarak
b) - dramat apo komeditė
c) - melodramat apo filmat me tema dashurie.



8. Krevati i ėndėrrave tuaja ėshtė:
a) - pėrplotė jastuke tė vogla tė buta nga mėndafshi me baldakin
b) - i hapėt, i pėrshtatshėm me vija tė drejta
c) - masiv, stilik me savat



9. Sikur tė mundeshit qė tė udhėtonit nėpėr kohė, do tė zgjedhni kohėn:
a) - periudhėn kur tashmė keni jetuar tė lumtur
b) - romantike tė kalorsėve dhe damave tė pallateve.
c) - ardhmėrinė mė tė bukur.



10. Sikur tė krijonit ju kreacione pėr modėn e femrės do tė bėnit:
a) - tesha tė thjeshta, tė pėrshtatshme dhe sportive.
b) - robe elegante nga materiali i butė.
c) - robe tė pasuruara me dekore, shkėlqyese dhe me shumė dantellė.

PERGJIGJET:

Tabela e rezultateve
Pyetja: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
a). 1 5 3 1 5 3 1 5 3 1
b). 3 1 5 3 1 5 3 1 5 3
c). 5 3 1 5 3 1 5 3 1 5

_________________
" LYOU 10-10-2010 "

" Liri Nė Mendim,... Respekt Pėr Njė Mendim Tė Kundėrt "

" Vetėm kur t'a dish se kush je, dhe nga vjen!!...Vetėm atėherė do t'a dish se nga do shkosh dhe ku do tė arrish "


" Ēdo fillim ka njė mbarim "
avatar
LiLxLaDy
Admin

Numri i postimeve : 320
Location : Nė shpirtin e F.....
Registration date : 15/12/2007

Shiko profilin e anėtarit http://www.albawebchat.com

Mbrapsht nė krye Shko poshtė

Shiko temėn e mėparshme Shiko temėn pasuese Mbrapsht nė krye


 
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti pėrgjigjeni temave tė kėtij forumi